VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

VV Smitshoek 1 thumbSmitshoek is er zaterdag niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor nog een jaar hoofdklasse.
De thuiswedstrijd tegen Zwaluwen Vlaardingen moest met 5 doelpunten verschil worden gewonnen, vooraf al geen gemakkelijke opgave. De Vlaardingers wonnen echter met 1-4 waardoor Smitshoek op een 14e plaats eindigde en nu via de loodzware nacompetitie alsnog het vege lijf moet zien te redden.
De thuisploeg maakte geen moment de indruk dat ze nog in een wonder geloofden. Smitshoek ging niet stormachtig op zoek naar een vroege treffer, maar voetbalde in een rustig tempo, en had zoals het hele seizoen moeite met het creëren van kansen. Na een grote kans voor Zwaluwen in de begin van de wedstrijd hadden de oranje mannen wel een licht overwicht, maar meer dan een grote kans voor Laurens Visser leverde dit niet op.
Nadat ook Sean Verburg een nogmaals Laurens Visser er niet in slaagden om een prima aanval te verzilveren, was de 0-0 ruststand een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen.
Na de rust kwam Joren van der Linden in het veld voor Romain van Bruggen, hij bracht wat meer venijn in de wedstrijd. Maar toen wederom Laurens Visser een teenlengte tekort kwam om een verdedigings fout af te straffen, verdween het laatste beetje geloof .
Na de 0-1 van, wie anders dan, de oud smitshoeker Ricardo Merrelaar was de wedstrijd gespeeld. Patrick Fonseca zorgde met een aangeraakt afstandsschot nog wel voor de 1-1.
Maar even later kon Leon Krznaric ongehinderd de 1-2 binnen koppen. Floris Keizerwaard en wederom Ricardo Merrelaar bepaalden de eindstand op 1-4. Een ietwat geflatteerde stand, want zo groot was het verschil tussen beide ploegen ook weer niet.
Wat rest is de nacompetitie. Trainer Raymond Frehe zal nog 1 keer alles uit de kast moeten halen om zijn team te behoeden voor degradatie, en zo toch nog een gepast afscheid na 6 mooie jaren te realiseren.
Voor meer informatie over de tegenstanders een aanvangstijden, houd de website van VV Smitshoek in de gaten.

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg 05..jpg 06..jpg 07..jpg 08..jpg 09..jpg 10..jpg 11..jpg 12..jpg

Login

Zoeken