1 logo smitshoekLogo van Donge de RooDe voorbereiding voor ons vlaggenschip is inmiddels al weer even aan de gang en de mannen van hoodftrainer Richard Middelkoop zijn zich aan het voorbereiden op weer een seizoen hoofdklasse.

Traditiegetrouw is er in het weekend voor de beker het voorbereidingstoernooi wat dit maal mede mogelijk gemaakt wordt door van Donge & de Roo.
Voor deze editie hebben we wederom een uiterst sterk deelnemersveld weten te strikken met vv Capelle, sc Feyenoord, Heerjansdam en natuurlijk de mannen van onze nieuwe hoofdtrainer Richard Middelkoop.

Met dit sterke deelnemersveld verwachten wij niet alleen veel toeschouwers, maar bovenal ook een flinke, maar sportieve, strijd om de van Donge & de Roo-bokaal.

De puntentelling is ten opzichte van vorig jaar wel veranderd, dit jaar luidt die als volgt:

o De puntentelling is 3 voor een gewonnen wedstrijd, 2 voor een gelijk spel en 1 voor verlies. Verder is het doelsaldo bepalend en vervolgens de doelpunten voor. Op dinsdag een strafschoppenserie, welke uiteindelijk bepalend kan zijn.

Het speelschema ziet er als volgt uit:

dinsdag 15 augustus 2017 aanvang  thuis    uit veld
  19.00 Smitshoek  - Heerjansdam  1
  19.30 SC Feyenoord - Capelle 4

zaterdag 19 augustus 2017 12.30 Heerjansdam - Capelle 1
  15.00 Smitshoek - SC Feyenoord 1

Natuurlijk wensen wij alle deelnemers een sprotieve strijd, en natuurlijk danken wij van Donge & de Roo voor het mede mogelijk maken van dit voorbereidingstoernooi.

Verder zal de selectie volgende week weer gebruik maken van een mini trainingskamp waarbij ze van de gastvrijheid van v.d. Valk Ridderkerk alsook restaurant Abel-Rhoon gebruik maken.

Hopelijk tot dinsddag en zaterdag