1 logo smitshoekJullie hebben het misschien al gezien of gemerkt: er wordt weer flink gebouwd op de club. Om de druk op de kleedkamerbezetting te verminderen hebben we besloten om te investeren in extra kleedkamers. Daarnaast wordt ook nog een berging voor materialen gerealiseerd.

In totaal krijgt de club er 4 kleedkamers en een berging bij. Deze worden allemaal gebouwd op wat voorheen het stoepje tussen het clubgebouw en veld 3 was. Als alles volgens plan verloopt zal de buitenkant gereed zijn voordat het seizoen echt begint. Daarna zal er nog veel werk aan afwerking en inrichting moeten gebeuren. We verwachten dat we de kleedkamers en berging eind oktober in gebruik kunnen nemen. Nog even geduld dus.

Totdat de bouw klaar is zal de doorgang richting veld 3 gesloten zijn. Tot die tijd kun je gebruik maken van de hoofdingang of de uitgang bij veld 4.

Overigens hebben we ook gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze boilers te vervangen. De oude boilers waren niet meer betrouwbaar en we willen onze sporters natuurlijk niet koud laten douchen. De nieuwe boilers hebben voldoende capaciteit om ook de nieuwe kleedkamers van warm water te voorzien en ze zijn aanmerkelijk zuiniger. Zo investeren we in duurzaamheid en besparen we op de kosten.

Bij deze willen we iedereen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt:

• Welbouw BV
  • Gemeente Barendrecht
  • Rabobank
  • Stichting Recreatie Smitshoek
  • Stichting Waarborgfonds Sport

...en natuurlijk alle vrijwilligers die hier aan mee werken!

DSCF3009.jpg DSCF3011.jpg DSCF3013.jpg DSCF3017.jpg DSCF3019.jpg