JO15 1

Bekerprogramma

Stand beker

O15-1 simpel naar de volgende ronde

JO15 1thumbGisteren stond de eerste wedstrijd van 2018 op het programma. Er werd aangetreden in Zwijndrecht tegen Pelikaan, een 1e klasse. De eerste horde naar de competitiestart van over twee weken. De trainers stuurden Thijmen, Nathan, Jordi, Reno, Milan, Sem, Julian, Brett, Lloyd, Bakr en Jayden het veld in. Shery, Luca, Tyren en Jelmer begonnen op de bank.

Smitshoek opende gelijk met de volle druk vooruit om de wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen. Na vijf minuten lag de eerste goal erin. Brett kopte een hoekschop tegen de touwen. Daarna bleef de tweede goal lang uit, ondanks dat we een aantal keer gevaarlijk door kwamen. Uiteindelijk was het in minuut 25 Julian die de bal keurig over de doelman schoot. Hierna kwam Tyren binnen de lijnen voor Sem, waarbij Sem eindelijk na drie maanden weer dertig minuten kon maken na een slepende knieblessure. Voor de rust werd het tempo opgeschroefd en namen we afstand. Een geweldige pass van Reno werd door Jayden afgerond. Twee minuten later schoot aanvoerder Jordi van 25 meter de bal over de doelman en voor rust werd een mooie voorzet van Milan afgemaakt door Lloyd. Ruststand: 0-5.

In de tweede helft kwamen Shery, Luca en Jelmer binnen de lijnen voor Thijmen, Jordi en Reno. Pelikaan metselde de poort volledig dicht en kwam er niet meer uit, waardoor we het moeilijker kregen om te scoren. Uiteindelijk werd er nog twee keer gescoord. Jayden schoot zijn tweede binnen na een voorzet van Lloyd en even later was het Lloyd die nogmaals scoorde na een voorzet van Jelmer.

Het was nog wat stroef zo na de winterstop, maar volgende week gaan we echte tegenstand ondervinden tegen TOGB, acterend in de derde divisie. In de volgende ronde van de Abel Cup treffen we Hoofdklasser Dubbeldam.