1 logo smitshoekIn de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Prinsenland heeft Smitshoek dinsdagavond een goede generale afgewerkt. In een vriendschappelijk treffen werd zondag eersteklasser met 9-1 verslagen (rust 5-0). De formatie van Raymond Frehe legde een uitstekende eerste helft op de kunstgrasmat. Door twee treffers van Sean Verburg en een van richting veranderd afstandsschot van aanvoerder Erwin Bravenboer nam de thuisclub binnen een kwartier spelen al een 3-0 voorsprong. Tom Achterberg zorgde voor 4-0. Na goed voorbereidend werk van Sean Verburg tekende Ricardo Merrelaar voor de 5-0 ruststand. Raymond Frehe bracht na de pauze een aantal verse krachten in het veld. Na de thee speelden de gasten wat compacter, waardoor Smitshoek aanvankelijk moeite had gaten te vinden in de PSV Poortugaal afweer. John de Ronde brak in deel twee de ban. Door treffers van Gilliomar Leona, Sean Verburg en Rody van Hemert stokte de teller bij negen. Voor de gasten redde oud Smitshoek-spits Roel van Rixoort de eer, einduitslag 9-1.