Terwijl de meesten van jullie de voetbalspullen schoongemaakt en opgeruimd hebben is onze B1 zich volop aan het voorbereiden voor de laatste wedstrijd (finale) tegen Vriendenschaar.
Martin met zijn trainers/leiders hebben hun spelers dit seizoen een behoorlijke stap laten maken in hun ontwikkeling als team en als speler.

In de laatste competitiewedstrijden kregen we het net niet voor elkaar en zijn uiteindelijk in de nacompetitie beland voor promotie/degradatie.
Onze eerste tegenstander in deze serie Barendrecht hebben we na 2 spannende wedstrijden achter ons kunnen laten. De tweede tegenstander JEKA uit Bavel, ook onder moeilijk omstandigheden winnend af kunnen sluiten en er rest ons nu alleen nog de finale tegen Vriendenschaar.

Winnen we deze wedstrijd dan blijven we in de 3e divisie en winnen doe je met een 12e man.
Hierbij dan ook de oproep om onze B1 spelers aanstaande zaterdag om 11:00 uur bij voetbalvereniging SteDoCo toe te juichen en aan te moedigen om ze winnend over de streep te helpen.