vertom

Na 4 jaar als hoofdsponsor te zijn geweest heeft ITG Rotterdam helaas een stapje terug moeten doen en vanzelfsprekend danken wij hen hartelijk voor de steun die wij hebben mogen ontvangen.

Natuurlijk heeft de sponsorcommissie niet stil gezeten en heeft zij in Vertom shipping & agencies een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Wij zullen hier binnenkort meer aandacht aan besteden en zal de heer Han Schimmer, namens Vertom dit tijdens een van onze sponsorbijeenkomsten officieel ondertekenen.

Hiermee is het zestallig hoofdsponsorschap wederom ingevuld want ook Jordex shipping & forwarding – Rhoon en ZPRESS sport & media – Dordrecht hebben in een eereder stadium al bevestigd om hun sponsoroverenkomst te verlengen. Ook hier zullen we binnenkort nog verder aandacht aan geven.

Zo hebben wij ook voor het aankomende seizoen wederom 6 hoofdsponsoren, zijnde ING, Universal steel, Mideko shipping en de eerder genoemde Vertom shipping & agencies, Jordex shipping & forwarding en ZPRESS sport & media. Ook S&R Marine - Rhoon heeft recentelijk te kennen gegeven om het broeksponsorschap de komende jaren te verlengen.

Zowel bestuur als vereniging zijn uiteraard erg blij met deze situatie en kijken uit naar de start van het aankomende seizoen.