logo bc vv smitshoek

Op 31 augustus wordt bij de businessclub traditioneel de selectie gepresenteerd aan leden en sponsoren. Speciale gasten deze avond: Johan Derksen & Jan Boskamp.

Op woensdag 31 augustus aanstaande start het businessclub seizoen opnieuw met de dynamische presentatie van de hoofdselectie. Terug in de hoofdklasse en met een aantal nieuwe gezichten klaar voor een mooi seizoen. Jan Dirk Stouten neemt de ambities van de hoofdtrainer door en presenteert op prikkelende wijze de talentvolle groep die het dit jaar moet gaan doen. Daarnaast komen ook de ambities van de vereniging en de businessclub aan bod en wordt de nieuwe presentatiegids officieel overhandigd. Speciale gasten Johan Derksen & Jan Boskamp gaan met Jan Dirk en de aanwezigeni n discussie over voetbal en randzaken en aansluitend is er een gezellige borrel. Het belooft weer een geweldige avond te worden. U bent er toch ook bij?

Stouten BoskampDerksen

Inloop sponsorruimte op de 1e etage vanaf 19.00 uur
Aanvang evenement vanaf 19.30 uur

Businessclubleden en sponsoren kunnen zich aanmelden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Geeft u daarbij uw bedrijfsnaam, eigen naam en met hoeveel personen u komt door. We zien u graag tegemoet!