1 logo smitshoekJumbo Barendrecht heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo Barendrecht is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: O17, O15, O13, O11, O9, Mini’s, G-elftallen, vrouwen 1 en het eerste en tweede elftal.

De droom van deze VV Smitshoek-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere vv Smitshoek-leden zijn komend najaar verkrijgbaar bij Jumbo Barendrecht in Barendrecht. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op 17 en 24 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is het hier te vinden schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Aandachtspunten teams/leiders voor de fotografie:
- Op tijd aanwezig op de aangegeven dag en tijdstip. Dan zullen wij proberen om het zo goed mogelijk in te plannen. Er zit een zeer strak tijdschema aan, kom niet te laat. Er is zo goed als mogelijk rekening gehouden met het speelschema van de teams.
- Zorg dat iedereen in een rijtje staan zoals het Excel bestand aangeeft, dus de eerst persoon van de lijst vooraan, als laatste de leiders.
- Zorg dat ze netjes en verzorgd eruit zien in shirt van vv Smitshoek. Dit maakt het voetbal boek leuker en uiteraard ook voor de kinderen.
- Als een jeugdlid niet kan of aanwezig is, dan graag doorgeven op de dag aan de assistent van de fotograaf.

jumbo fotoshoot