VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

VV Smitshoek 1 thumbHet is Smitshoek afgelopen zaterdag niet gelukt om van de gehate laatste plaats af te komen in de Hoofdklasse A. Het Zeeuwse HSV Hoek was te sterk voor de formatie van Raymond Frehe. De Zeeuwen wisten het net vier maal te vinden, einduitslag 0-4.


De Zeeuwen startten furieus en verschenen al direct voor het doel van Mike van de Wijngaart. Dit liep 2 keer goed af, maar in de negende minuut was het echter Guillaume Clnckemaillie die een voorzet van Kyle Doesburg wist in te tikken in een kluwe van Smitshoek spelers. Smitshoek had daarna op gelijke hoogte kunnen komen, na goed voorbereidend werk op rechts van Patrick Fonseca kon Sean Verburg van dichtbij aanleggen, zijn schot werd echter gepareerd door de Hoek-doelman Jordi de Jonghe. Daarna hielp de Smitshoek defensie Hoek een handje, een foute breedtepass van Romain van Bruggen kon onderschept worden, zodat Josimar Pattinama alleen door kon gaan op van de Wijngaart 0-2.


Na de rust zette Smitshoek wat aan, maar de fysiek sterke Zeeuwse ploeg, liet Smitshoek tot 35 meter komen en gunde de Smitshoek aanval verder weinig ruimte. In de 65e minuut counterde Hoek zelfs naar de 0-3. Een harde voorzet werd door Alexander Embrechts van dichtbij achter Mike van de Wijngaart verwerkt. Direct na het doelpunt werd Smitshoek coach Raymond Frehe door scheidsrechter Kieft naar de tribune gestuurd vanwege een opmerking tegen de grensrechter. Het sierde Smitshoek dat ze bleven aanvallen, Diego Staas schoot net voorlangs en een mooie voorzet van Leona werd net niet ingekopt door de meegekomen Tom Achterberg. Door de ontstane ruimte kon Hoek weer gevaarlijk uitvallen, in de 90e minuut schoot Bjarne de Vreeze de 0-4 in het net. Direct na het doelpunt floot de rustig leidende W.M. Kieft uit Putten af. Doordat ook de concurrenten van Smitshoek, Sliedrecht en Ajax geen punten wisten te pakken, is het gat van 2 punten niet groter geworden. Aanstaande zaterdag krijgen de Smitshoekers weer een kans om de rode lantaarn over te dragen. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt in Ridderkerk tegen RVVH.

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg 05..jpg 06..jpg 07..jpg 08..jpg 09..jpg 10..jpg 11..jpg 12..jpg

Login

Zoeken