1 logo smitshoekReeds vele jaren is Rabobank een van de steunpilaren van onze vereniging en ook nu weer hebben zij hun ondersteuning aan Smitshoek weer verlengd. STER-Sponsor Rabobank Midden-IJsselmonde ondertekende afgelopen zaterdag, na de thuiswedstrijd van het eerste elftal, in een druk bezochte sponsorruimte de 2-jarige verlenging van het sponsorcontract.

Mireille Jansen en Steven Enneman waren namens de Rabobank aanwezig om dit officiële moment kracht bij te zetten. Samen met vv Smitshoek voorzitter Marco Rensma plaatsten zij gezamenlijk hun handtekeningen, gevolgd door een toost.

Middels deze weg bedanken wij Rabobank Midden-IJsselmonde nogmaals voor hun inzet en betrokkenheid bij onze vereniging!

Het STER-sponsorpakket biedt de vereniging op alle vlakke ondersteuning. Middels een gelijkmatige verdeling tussen de selectie, de vereniging als organisatie, de jeugdafdelingen, sponsoruitingen en een lidmaatschap van de business club, is een STER-sponsor breed betrokken bij de gehele vereniging. Meer weten over deze vorm of sponsoring in het algemeen? De sponsorcommissie vertelt u graag over de mogelijkheden. We horen het graag! Op de website onder ‘sponsoring’ leest u er meer over.

Rabobank verlengt Stersponsoring.jpg