1 logo smitshoekTijdens de selectiepresentatie op 31 augustus verwelkomden we Vertom Shipping als 6e hoofdsponsor. Han Schimmer tekende voor een groot publiek de nieuwe overeenkomst. Ook Jan Nootenboom van Universal Steel Holland BV had intussen zijn jawoord gegeven op verlenging van hun hoofdsponsorschap. Het officiële tekenmoment kon door diverse omstandigheden niet eerder plaatsvinden dan vorige week zaterdag 8 oktober.

Na de thuiswedstrijd tegen Ter Leede en onder het toeziend oog van businessclubleden, sponsoren en genodigden, zette Jan zijn handtekening onder de verlenging van wederom 3 jaar! Geweldig!

Vanzelfsprekend danken wij Jan en Universal Steel voor hun betrokkenheid, want naast het hoofdsponsorschap zijn zij ook al menig jaar de begunstiger van de trainingsoutfits van onze standaard jeugdteams (O19-1, O17-1 en O15-1).

UniversalSteel2016