1 logo smitshoekIn navolging van Universal Steel Holland BV heeft ook ZPRESS Media Group haar hoofdsponsorschap met vv Smitshoek met 3 jaar verlengd! ZPRESS Media Group is al jaren één van onze 6 hoofd sponsoren en verzorgen jaarlijks onze presentatiegids en Smitshoekkrant. Verder zijn zij op dit moment bezig om, samen met onze PR-commissie, de verenigingshuisstijl op een hoger plan te tillen. De eerste stijlaanpassingen waren zichtbaar in de presentatiegids en zullen ook terugkomen in de overige uitingen.

Tijdens de viering van het 100-jarig jubileum van het Kasteel van Sparta, zette Alex Klein zijn handtekening onder de overeenkomst, die ons de komende jaren weer aan elkaar verbindt.

Vanzelfsprekend zijn wij Alex en ZPRESS Media Group enorm erkentelijk voor hun inzet, betrokkenheid en bijdragen aan vv Smitshoek.

ZPRESS Media Group