logo bc vv smitshoekAanstaande zaterdag zijn alle businessclubleden weer van harte welkom bij de wedstrijd van het eerste tegen vv Sliedrecht. Tijdens de rust en na de wedstrijd wordt het steeds drukker en gezelliger in de sponsorruimte op de eerste etage bij Smitshoek. Sponsoren, businessclubleden, het bestuur, de selectie en de gasten van de tegenstander ontmoeten elkaar op ontspannen wijze.

Er is ruimte om te netwerken; de wedstrijd wordt geanalyseerd met de hoofdtrainer en de pupil van de week wordt door de supportersvereniging in het zonnetje gezet. Het buffet wordt ditmaal aangeboden door Mideko Shipping, waarvoor dank!

U komt toch ook het eerste steunen?? Met uw seizoenskaart kunt u de hele wedstrijd gratis bezoeken en bent u welkom in de sponsorruimte.

Tot zaterdag!

Het bestuur bc vv Smitshoek

Ps. Uw naam ook eens verbinden aan een wedstrijd door het buffet te sponsoren? Graag! Neemt u daarvoor contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.