VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

VV Smitshoek 1 thumbNa de overwinning op Breukelen droeg Smitshoek de rode lantaarn over aan Sliedrecht. Met zes punten uit negen wedstrijden stond Smitshoek een puntje hoger dan de opponent uit Sliedrecht. De wedstrijd Smitshoek-Sliedrecht kon dus bestempeld worden als een 6 punten wedstrijd. Echter de in de shirts van Vertom en Mideko Shipping spelende Smitshoekers lieten zich al vroeg in de wedstrijd verrassen.

Sliedrecht startte feller en zocht meteen de aanval, een hoge voorzet vanaf rechts werd gelost door doelman Mike van de Wijngaart. De Sliedrecht spits Arif Irilmazbilek stond op de goede plek en kon van dichtbij de 0-1 aantekenen.


Deze vroege onnodige tegengoal was een domper voor de mannen van Raymond Frehe, maar de rug werd gerecht en Smitshoek pakte het initiatief terug. Dit leidde tot kansen voor Sean Verburg na een goede combinatie met Laurens Visser en ook Laurens Visser en Zepp Jacobs waren dichtbij de gelijkmaker. In plaats van 1-1 werd het 0-2, in de 40e minuut counterde Sliedrecht vanaf links, Arif Irilmazbilek, kreeg de bal op de hoek van het zestienmetergebied. Doelman van de Wijngaart koos ervoor om uit te komen, dit zorgde voor een kans die er eigenlijk niet was, de slimme spits kon nu lobben en deed dat ook; 0-2.


In de rust greep Frehe in, hij liet Josiemar van de Werp en Gilliomar Leona in het veld komen voor Laurens Visser en Zepp Jacobs. Dit zorgde voor meer dreiging en Sean Verburg kreeg al snel de mogelijkheid om aan te leggen, zijn harde schot werd echter wederom gekeerd door de goede Sliedrecht-goalie, Bas-Jan Munten. Het aanvallende spel van Smitshoek werd beloond, na een corner van Gilliomar Leona kwam de bal voor de voeten van Thijs Oomsen, zijn schot leidde tot de aansluitingstreffer. Met nog iets meer dan 20 minuten op de klok bleef Smitshoek drukken, Diego Staas kwam nog in het veld voor Erwin Bravenboer, maar de echte kansen bleven uit. Sliedrecht had geen haast en zocht met spaarzame counters de aanval. Na 94 minuten floot de prima leidende arbiter Gansner af. Doordat de andere concurrent FC Breukelen verloor van Spijkenisse, neemt Smitshoek nu de voorlaatste plaats in. Aanstaande zaterdag speelt Smitshoek niet. Op 12 november wacht de thuiswedstrijd tegen Argon.

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg 05..jpg 06..jpg 07..jpg 08..jpg 09..jpg 10..jpg 11..jpg 12..jpg 13..jpg 14..jpg 15..jpg

Login

Zoeken