logo bc vv smitshoekOp zaterdagmiddag 17 december speelt het businessclub-elftal een nu al memorabele wedstrijd tegen het oud eerste team van vv Smitshoek uit 2006-2007.
Dit voorafgaand aan het jaarlijkse super evenement Boutrad dat door de supportersvereniging wordt georganiseerd.

Om 12.30 worden de elftallen ontvangen in de sponsor-ruimte alwaar de eerste anekdotes naar boven zullen komen.
Om 14 uur wordt er, onder leiding van scheidsrechter Aad Meijndert, afgetrapt voor 2x35 minuten vertier.
Het eerste elftal van het seizoen 2006/2007 is op vrijwel volle oorlogs-sterkte, en de mannen van trainer Hans de Rover en leider Chiel Kooiman zijn reeds volop in training.
Kent u het elftal nog ??
Wat dacht u van de volgende spelers :
Dennis vd Meulen, Dennis Dekker, Alex Ruijtenberg, Warry van Wattum, Jan‐Willem van Hellemond, Dennis Reurings, de gebr. Breidenbach, Hans Stoop, Walter Ferriera en vele anderen zullen de strijd met de businessclub aan gaan.

Het sterrenteam van de businessclub staat onder leiding van onze aller Ad Kooijmans, dus het zal een meer dan gezellig wedstrijd gaan worden.
De wedstrijd is rond 15.30 afgelopen en de selecties zullen aansluitend bij het oergezellige Boutrad aansluiten (aanvang 16.00 uur), waarbij aansluitend ook nog eens live muziek is.

1eElftal2006 2007