1 logo smitshoekBeste leden,
Op zondag 27 november werden er door de NOS nieuwe feiten over kankerverwekkende stoffen in rubbergranulaat op kunstgrasvelden bericht. Daarin werd gemeld dat er onderzoeksresultaten zijn waaruit blijkt dat de concentratie kankerverwekkende stoffen in rubbergranulaat boven de norm voor consumentenproducten ligt. Dit is echter niet de conclusie van het het onderzoek wat het RIVM op dit moment nog aan het uitvoeren is. Dit onafhankelijke onderzoek van de RIVM en het advies van de KNVB is waar wij als club ons beleid op baseren. Dit veranderd dus vooralsnog niet.

Het resultaat van het onderzoek van de RIVM wordt nog vóór de kerstdagen verwacht. Uiteraard houden we dit nauwlettend in de gaten en zullen we contact onderhouden met de Gemeente over eventueel te ondernemen acties.