logo bc vv smitshoekMet de Businessclub naar Borussia Mönchengladbach tegen RB Leipzig! Schrijf je nu in voor de geplande buitenland trip op 18/19 februari 2017

BMGLeipzig

Ter info: uitgenodigd zijn BC-leden en hun relaties, introducés, sponsoren en kaderleden van de vereniging

De businessclub is bezig een fantastische trip te organiseren naar een wedstrijd bij onze oosterburen. Om tijdig de kaarten, hotelkamers en busvervoer te kunnen vastleggen is het noodzakelijk om voor 7 december a.s. te weten wie er mee gaan om daarna de reserveringen definitief te kunnen maken.

Het arrangement*
- Busreis op zat 18 febr (einde ochtend) naar het stadion van BMG (incl. lunchbroodjes en drankjes)
- Bezoek wedstrijd BMG-Leipzig ('s middags) incl. enkele drankbonnen per persoon
- Busreis naar het hotel in Düsseldorf
- Hotelovernachting op basis van 2 personen op een kamer
- Diner incl. drank
- Busreis retour op 19 febr
- annuleringsverzekering (groep)

Exclusief
- Extra drankjes & eten in het stadion
- Bezoek Düsseldorf na het diner, hotelbar en gebruik van mini-bar indien op de kamer aanwezig
- persoonlijke reisverzekering

* de boeking wordt definitief gemaakt bij min. 40 deelnemers. Het max. aantal deelnemers is 60 personen. Het budget is gebaseerd op ontvangen offertes met een geldigheidsduur tot medio december. Op basis van de aanmeldingen wordt getracht het arrangement te bevestigen en daarmee kan een aanmelding na 7 december niet meer worden ingetrokken.

Wat kost het?
Businessclubleden kunnen zich inschrijven voor €225,- excl. btw. (max 1 deelnemer per BC lid voor dit tarief)
Iedere volgende aanmelding via een BC lid, of andere deelnemer kan zich inschrijven voor €275,- excl. btw.

De voorinschrijving kan ovv inschrijven BMG-Leipzig met vermelding van de bedrijfsnaam, naam/namen deelnemers. Na aanmelding ontvang je dan een formulier waar op meer informatie kan worden gegeven nodig voor ons als organisatie.