VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

VV Smitshoek 1 thumbSmitshoek hoopte afgelopen zaterdag het gaatje met de veilige plaats 12 te dichten in een duel met directe concurrent DFS. Het tegenovergestelde gebeurde, in een erg matige wedstrijd werd terecht met 0-3 verloren waardoor het puntenverschil met de onderkant van de middenmoot alleen maar groter werd.

Bij Smitshoek ontbrak laatste man Thijs Oomsen wegens een blessure, hij werd in het centrum vervangen door Romain van Bruggen , waardoor Zepp Jacobs als rechtback mocht starten.
DFS, de ploeg uit het Gelderse Opheusen, was duidelijk niet voor een punt naar Smitshoek gekomen.
De ploeg schoot uit de startblokken, zette vroeg druk op de Smitshoek verdediging , en creëerde in het eerste kwartier een aantal kansen. Deze werden echter vakkundig door keeper Mike v/d Wijngaard onschadelijk gemaakt.

Na 15 minuten herstelde Smitshoek zich enigszins, en kwam de wedstrijd wat meer in evenwicht.
Zonder tot uitgespeelde kansen te komen, wist de ploeg van scheidend trainer Raymond Frehe zich enigszins onder de druk uit te voetballen. Alleen Josimar v/d Werp wist een mogelijkheid te creëren, verder viel er weinig te genieten voor de trouwe supporters.

De tweede helft startte op een zelfde manier als de 1e , met het verschil dat DFS nu wel het net wist te vinden. Een scherpe voorzet van Lucien Dors werd door iedereen gemist, waardoor de bal in de rechter benedenhoek achter de verbouwereerde Mike van de Wijngaard belande.
Smitshoek ging direct achterin 1 op 1 spelen om de gelijkmaker te forceren, maar daar wist de tegenstander wel raad mee. In de 74 en 76ste minuut sloeg DFS speler Levi Raja Boean hard toe, door de 0-2 en 0-3 te maken.

Daarna was de wedstrijd gespeeld, Raymond Frehe wisselde Leona en v/d Werp nog voor Alex Rekondie en Noah de Neijs, maar het mocht niet meer baten. Het was vooral aan keeper v/d Wijngaard te danken dat de score niet nog verder opliep.
De prima leidende scheidsrechter Prooi had nog een gele kaart op zak voor Laurens Visser en Romain van Bruggen.
Volgende week mag Smitshoek op bezoek bij weer een concurrent voor de onderste plaatsen nl Zwaluwen Vlaardingen. Deze ploeg, met een aantal oud Smitshoekers in de gelederen, heeft 3 punten meer verzameld. Om met een enigszins fijn gevoel de winterstop in te gaan, zou het lekker zijn om de 3 punten uit Vlaardingen mee te nemen.

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg 05..jpg 06..jpg 07..jpg 08..jpg 09..jpg 10..jpg 11..jpg 12..jpg 13..jpg 14..jpg 15..jpg

Login

Zoeken