1 logo smitshoekNa afloop van de wedstrijd tegen DFS Opleusden, heeft directeur Dirk v.d. Kerke van SAFEX uit Ridderkerk zijn handtekening gezet onder een nieuw contract met de Stichting Voetbal Ontwikkeling Smitshoek (SVOS). Namens de SVOS was bestuurslid Eric van Valen aanwezig om het contract mede te ondertekenen. Binnen de vernieuwde overeenkomst zet SAFEX haar huidige stersponsoring per volgend seizoen om in een hoofdsponsor overeenkomst voor de aankomende 3 seizoenen.

Natuurlijk zijn wij SAFEX, en in het bijzonder Dirk v.d. Kerke, zeer erkentelijk voor deze keuze en het vertrouwen in de vv Smitshoek. Al eerder hebben ZPRESS Media Group, Jordex Shipping & Forwarding, Vertom Agencies en Mideko Shipping voor het aankomende seizoen hun akkoord gegeven. Binnenkort verwachten wij ook vanuit de ING Bank een bevestiging over hun voortzetting als sponsor van vv Smitshoek.

Mooie en vooral ook belangrijke ontwikkelingen om in de wetenschap dat enkele betrokken en krachtige partijen onze club steunen en motiveren het maximale eruit te halen, zowel met de selecties als met de recreatieve teams.

Namens de besturen van de vv, bc, svos en sponsorcie, bedankt!

Marcel vd Eijnden
Bestuurslid commerciele zaken