1 logo smitshoekSinds 1 september 2014 was ING al voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan vv Smitshoek verbonden. vv Smitshoek was één van de amateurclubs in Nederland die destijds - uit bijna 800 aanmeldingen - beloond werd met een dergelijk sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING, samen met de KNVB, het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En nu krijgt deze fantastische samenwerking een vervolg! vv Smitshoek heeft een 3-jarige verlenging van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.

Hard work pays off
Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap tot en met 2022 hebben verlengd, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs zouden worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie. Marcel van den Eijnden, bestuurslid commerciële zaken binnen vv Smitshoek, heeft samen met zijn team hard gewerkt aan een concurrerende pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaan lopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in vv Smitshoek. “We hebben zin in de verdere samenwerking!”

Over ING
ING heeft zich voor een langere termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dat is de ambitie van ING. De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van maar liefst 475 amateurverenigingen, verspreid door heel Nederland. In het amateurvoetbal heeft ING een speciale aandacht voor welpen, maar ook voor meisjes- en G-voetbal.

De samenwerking met de KNVB draait vooral om het versterken van het (amateur-) voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen, zijn de verenigingen beter in staat om het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij amateurclubs door het hele land. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten. Alle kinderen met meer plezier laten voetballen, Oranje dichterbij brengen en amateurclubs helpen financieel gezond te blijven, dat is waarvoor ING zich inzet.

Afgelopen zaterdag was Arash Mahbubi van ING Barendrecht te gast bij het ING mini-F WK, waarbij hij samen met voorzitter Marco Rensma en bestuurslid Marcel van den Eijnden, alsook de jongste Mini’s op de foto ging om het heugelijk feit te vieren.

Smitshoek ING verlenging contract dec2016