VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

vv Smitshoek JO13 5 thumbOp 10 december 2016 stond de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op het programma. De tegenstander was Oud Beijerland JO13-1. Gelet op de ranglijst zou dat een te nemen obstakel moeten zijn. Maar toch vooraf maar even waarschuwen voor onderschatting, want in de bekercompetitie waren we tegen hetzelfde team op 2-2 blijven steken.....


‘Een gewaarschuwd mens telt voor twee’ geldt blijkbaar niet voor onze jongens, want na een erbarmelijke eerste helft gingen we met een 0-1 achterstand rusten. Er werd geen enkel duel aangegaan, laat staan gewonnen. December is cadeaumaand, maar zoveel liefde voor een tegenstander vonden de trainers iets te veel van het goede.....


Gelukkig miste 3 donderspeeches (het voordeel van 3 trainer/coaches...) in de rust hun uitwerking niet. De tweede helft was een stuk beter (hoewel we nog steeds onnauwkeurig in de passing waren en nog te veel duels uit de weg gingen). En dan zie je dat we eigenlijk een prima ploeg zijn. We scoren altijd, dus als we voldoende rust bewaren weten we dat de doelpunten gaan komen. Uiteindelijk maken we 4 doelpunten in de tweede helft. Sami scoorde ook deze week weer, maar opvallend waren de 3 doelpunten van Wessel, waaronder 1 erg goed ingeschoten penalty.


Ook Oud Beijerland scoorde nog een keer, waardoor de wedstrijd in een 4-2 overwinning eindigde!


Het eerste half jaar zit er op. Een mix van goede en slechte wedstrijden, maar de resultaten zijn prima. Keurig 4e in een sterke bekercompetitie en nu in de reguliere competitie een prima eerste plek bij aanvang van de winterstop. 7 gespeeld, 6 gewonnen en 1 gelijk! WINTERKAMPIOEN! Ok, nog geen officiële prijs, maar wel een prima gevoel om de feestdagen mee in te gaan!


We hebben een uitstekend doelsaldo (+21); en slechts 11 doelpunten tegen in de 7 wedstrijden.
Wessel is tot nu toe teamtopscorer met 11 doelpunten, op de voet gevolgd door Niek met 9 goals.


We kijken vol verwachting uit naar de tweede helft van de competitie, waarin we er alles aan moeten doen om SJO/DBF, Barendrecht en Maasstad Tediro van ons lijf te houden! En boys, blijf gefocust. Blijf strijden en blijf leren. Dan voorspellen we veel sportplezier in 2017!

Login

Zoeken