1 logo smitshoekOp 15 februari 2017 vindt het jaarlijkse sportgala plaats in Theater Het Kruispunt. Tijdens dit gala worden uit de genomineerden bekend gemaakt wie zich sporter / ploeg / vrijwilliger / bestuurder van het jaar 2016 mag noemen.

We zijn blij te mogen melden dat Smitshoek 3 van het seizoen 2015/2016 genomineerd is als sportploeg van het jaar. Het 3e is vorig jaar onder leiding van Andre Klomp en Ton Habermehl ongeslagen kampioen geworden en gepromoveerd naar Reserve 3e Klasse. Bovendien werd het team bekerkampioen na een 3-0 overwinning in de finale tegen Haaglandia 2. Een prestatie waar we trots op mogen zijn. We hopen ze op 15 februari als sportploeg van het jaar te mogen huldigen.

Smitshoek3