1 logo smitshoekAanstaande zaterdag is Smitshoek de gastheer voor VV Noordwijk. De ploeg van trainer Dogan Corneille, vooraf de grote titelfavoriet, heeft na een matige start van de competitie toch zijn draai gevonden en is op weg naar de koppositie. Runner up Spijkenisse moest er zaterdag met liefst 5-2 aan geloven.

Smitshoek treft, na VV Swift, in Noordwijk de 2e ploeg uit de top 5 van de ranglijst, wat heet een pittige start van de 2e competitie helft. In de heenwedstrijd werd weliswaar met 3-2 verloren, maar met een beetje geluk had er toen zeker een punt ingezeten. De ploeg van trainer Frehe kan vertrouwen putten uit de prima wedstrijd van afgelopen zaterdag, en zal het er alles aan doen om de punten aan de smitshoekse baan te houden om zo het gat naar de veilige 12 plaats te verkleinen.

Mocht het winterweer geen roet in het eten gooien, wordt er onder leiding van oud betaald voetbal scheidsrechter Ruud Bossen om 14.30 uur afgetrapt .