logo bc vv smitshoekOp woensdag 15 februari aanstaande organiseren we het eerste businessclub evenement van 2017, in samenwerking met onze sponsor ING Bank.

Via hun sprekersmenu komt Martijn Holtes u inspireren over het inzetten van social media voor uw zakelijke belangen.

social media

Met voorbeelden, herkenbare situaties, interactieve gesprekken en bruikbare tips die u meteen in de praktijk kunt brengen. Ook een avond waarop u onderling de banden weer eens kunt aanhalen, relaties en/of collega’s kunt meenemen en geniet van de gezellige borrel. Voor deze avond zijn niet BC leden ook van harte welkom. Dus bent u op een andere manier sponsor van de vereniging of supporter en ziet u zakelijk meerwaarde in deze workshop..van harte welkom. Kunt u meteen kennismaken met het unieke netwerk van de businessclub van vv Smitshoek!

Geeft u daarbij uw bedrijfsnaam, eigen naam en met hoeveel personen u komt. Er is geen eigen bijdrage van toepassing.

Locatie: Sponsorruimte, 1e etage vv Smitshoek
Programma:

19.30 u Inkoop/ontvangst
20.00 u Welkom/aanvang
20.15 u Interactieve workshop
21.15 u Netwerkborrel
22.15 u Afsluiting

Wij zien uw aanmeldingen en komst graag tegemoet!