1 logo smitshoekWat zou het toch mooi zijn als we bovenstaande tekst zouden kunnen zetten boven het wedstrijdverslag van de wedstrijd van a.s. zaterdag: Achilles Veen-Smitshoek, aanvang 14.30 uur. Echter dan moet ons 1e de tegenstander van a.s. zaterdag verslaan met veel passie, inzet en steun van de trouwe supportersschare. Achilles Veen opgericht in 1932 en spelend op het sportcomplex De Hanen Weide te Veen staat op een mooie 2e plaats met in totaal 30 punten. Smitshoek staat met 20 punten minder op de 14e plaats en kan dus een overwinning goed gebruiken.

De Supporters zullen onze hoofdmacht wederom ondersteunen en gaan uit van een goed resultaat.

Supporters: laat uw stem en steun positief horen. Het is vanaf Barendrecht maar 55 kilometer rijden naar Veen.

En staf en spelers: heel veel succes.

VV Smitshoek 1