1 logo smitshoekAfgelopen zaterdag (3 febr.) was Dirk van de Kerke (SAFEX) al vroeg aanwezig om ‘zijn’ meiden van MO13-1 te begroeten en toe te zien hoe de door hem gesponsorde tenues en trainingspakken met gejuich werden ontvangen.

MO13-1 speelt dit seizoen hoofdklasse en stond zaterdag op het punt om de bekerkwartfinale tegen De Jonge Spartaan MO13-1 te spelen. Na de fotosessie, hun eerste wedstrijd in de gesponsorde outfits. En dat hielp...want na een spannende eerste helft waarin het 2-2 stond, liepen de dames in de tweede helft uit naar een mooie 4-2 overwinning! Hopelijk helpt de naam SAFEX ook ons eerste volgend seizoen.

‘Geweldige groep meiden’, reageert Dirk, ‘Ik kom vaker kijken hoe ze het doen en als ze de beker winnen..dan krijgen ze van mij een kampioensfeestje aangeboden!’ Dus meiden, go for it!

Namens alle meiden, de teamleiding, ouders en natuurlijk de vereniging bedanken we SAFEX voor dit mooie initiatief.

klik op de foto voor meer

1IMG_4437.jpg 2IMG_4421.jpg 3IMG_4403.jpg 4IMG_4430.jpg