VVSmitshoekJO11 1thumbTOGB JO11-1 – Smitshoek JO11-1 (1-1)3-1

Er was goed getraind de gehele week, dus vol vertrouwen naar 1 van de titelkandidaten TOGB JO11-1 uit Berkel. Smitshoek begon sterk en TOGB had het lastig, uit een corner viel toch de (1-0) voor TOGB de bal werd niet goed weggewerkt door Smitshoek en TOGB frommelde de bal over de lijn (1-0) maar niet veel later werd het al gelijk een goede aanval over rechts werd via de knie van Beau binnen gelopen (1-1) een verdiende gelijkmaker. Na ongeveer 20 minuten spelen kwam TOGB beter in zijn spel, maar Fyro hield Smitshoek tot aan de rust op de been met wat uitstekende reddingen.

Ruststand dus gelijk (1-1) en dat was knap, een zeer goede 1e helft van Smitshoek, TOGB had het lastig. De 2e helft had Smitshoek het lastiger, bij veel spelers vloeiden de krachten weg en het fysieke TOBG ( weet niet wat ze daar eten  ) nam de overhand, het bleef Smitshoek onder druk zetten. Smitshoek bleef lang overeind met kunst en vliegwerk, het bleef lang (1-1) maar 15 minuten voor tijd viel toch de (2-1., Smitshoek zette nog even aan, was met een schot van Noaufal nog dicht bij de (2-2) maar het was op.... de (3-1) valt dan nog voor de statistieken..helaas. Smitshoek heeft zijn huid ontzettend duur verkocht en had lang zicht op een stunt, maar we moeten eerlijk zijn; al met al was de overwinning voor TOGB verdiend. Deze werd ook gevierd door TOGB of ze de Europa Cup hadden gewonnen, dus dat bewijst dat we het ontzettend goed gedaan hebben, maar helaas geen punten.

Daar Jodan Boys verrassend won van Westlandia zakken we 1 plaats op de ranglijst, maar het vertoonde spel van vandaag geeft de burger moed. Er komen nog zat wedstrijden om punten te halen. volgende week ligt de competitie stil op en 4 maart gaan we weer een poging wagen om het SC Feyenoord JO11-1 lastig te maken.