VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

VV Smitshoek 1 thumbAfgelopen zaterdag stond de inhaalwedstrijd tegen VV Spijkenisse op het programma. Geen makkelijke klus voor de mannen van Raymond Frehe, want de groen-witten uit Spijkenisse zouden bij winst op Smitshoek de koppositie kunnen pakken.
Spijkenisse startte furieus, al na 5 minuten moest Thijs Oomsen een inzet van Daan Bourgonje van de lijn halen. De in de tenues van Zpress en Universal spelende oranje-zwarten, waren niet geschrokken, maar zochten zelf ook de aanval. Alex Rekondie was dichtbij de 1-0, maar zijn inzet ging voorlangs. Daarna deelden beide ploegen nog speldenprikken uit, een gevaarlijke kopbal van Spijkenisse en een prima vrije trap van Alex Rekondie troffen geen doel, zodat een 0-0 ruststand werd bereikt.


Ook in de tweede helft hielden de teams elkaar in balans, het goed georganiseerde en collectief sterk spelende Smitshoek deed niet onder voor de titelkandidaat uit de hoofdklasse A. Spijkenisse moest de punten pakken en bracht nog 2 wissels in, maar invallers Shane van den Engel en oud-Smitshoeker Thom den Boer , konden het tij niet keren. Dat kon Gilliomar Leona wel, na een goede aanval over links, schoot de aanvaller de bal van 20 meter hard over de Spijkenisse goalie Dyron Bijl; 1-0.


Met nog een kwartier op de klok, zette Spijkenisse aan, maar de ijzersterk spelende Thijs Oomsen had zijn verdediging goed georganiseerd, zodat er geen echte kansen voor Spijkenisse ontstonden. Frehe wisselde Zepp Jacobs voor Joren van de Linden en bracht Sean Verburg voor de moegestreden Alex Rekondie.

Bij een uitval in de 89e minuut had Smitshoek zelfs de 2-0 kunnen maken, maar inzetten van Leona en de onvermoeibare Damian van den Oever troffen geen doel. Spijkenisse drukte nog even, maar na 94 minuten kwam het verlossende eindsignaal van de foutloze scheidsrechter Greveling.


Als Smitshoek deze spelwijze kan volhouden, zijn er zeker kansen op lijfsbehoud. De volgende competitiewedstrijd is pas op 18 maart, er wordt dan om 14.30 uur afgetrapt in Sassenheim tegen de huidige koploper Ter Leede.

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg 05..jpg 06..jpg 07..jpg 08..jpg 09..jpg 10..jpg 11..jpg 12..jpg 13..jpg 14..jpg 15..jpg 16..jpg 17..jpg 18..jpg 19..jpg 20..jpg 21..jpg

Login

Zoeken