vv Smishoek JO15 1 thumbDe wedstrijd begint om 15.00 uur vandaag. Het is voorjaarsvakantie en er zijn een aantal spelers op wintersportvakantie geweest die vandaag weer aansluiten. We kunnen met invallers van de C2 toch een goed elftal op de been brengen.

De opstelling voor vandaag is:

Ali Julian Selim
Dex Michel Milan
Reno Allard Jordi Pim
Shery

Wissels zijn : Nathan en Jamie
Gabri is geblesseerd
Thom vakantie

Smitshoek begint goed aan de wedstrijd, de Baronnen uit Breda worden gelijk onder druk gezet. In de 5de minuut is het Dex die een grote kans krijgt, alleen de bal net naast het doel tikt. Daarna is het Julian die een mooie voorzet van de opkomende Milan krijgt, maar ook deze kans gaat helaas verloren. Het is Dex die de bal kopt richting doel en vanuit de rebound is het Michel die de bal beheerst binnenschiet.1-0 Al snel vindt Baronie de aansluiting door een slippertje van onze verdediging kan Baronie 1-1 maken. Het is Smitshoek die de 1ste helft domineert alleen tot uitgespeelde kansen komt het niet. We gaan dan ook rusten met een 1-1 stand.
In 2de helft na de aftrap wordt meteen de genadeklap uitgedeeld door Smitshoek. De trainer heeft wat omzettingen in het team doorgevoerd. Michel weer terug op zijn oude plek, centraal achterin, Pim wordt vervangen door Jordi. En Nathan komt erbij op het Middenveld. Daardoor krijgt Smitshoek weer meer grip op de wedstrijd. Selim die een goede 2de helft speelt, komt goed door op rechts en geeft de bal voor, deze gaat over de keeper heen zo het doel in.
Nog geen 2 minuten later is het Jordi die de bal naar Julian speelt, Julian ziet Nathan vrij staan voor het doel, en Nathan tikt beheerst de bal binnen. 3-1 voor Smitshoek.
Dex maakt er nog 4-1 van. De doelpunten vallen in deze fase van de wedstrijd achter elkaar. Baronie is niet bij machte om aanvallend nog iets te laten zien. Ze worden teruggedrongen op hun eigen helft. De wedstrijd is gespeeld. Jamie komt nog in het veld voor Julian.
De eindstand van 4-1 is een zeer verdiende overwinning.

Volgende week krijgen we DHC op bezoek, die 2de staan op de ranglijst. We kunnen er tegenaan!

Omdat JVOZ vandaag gelijk heeft gespeeld tegen Alexandria stijgen we naar de 5de plaats.

JO15 1