VVSmitshoekJO11 1thumbSC Feyenoord JO11-1 – Smitshoek JO11-1 (3-0) 5-0

Vandaag de wedstrijd tegen wederom een team uit de top van de afdeling; SC Feyenoord JO11-1 is de tegenstander in deze inhaalwedstrijd. Thuis werd er met (3-1) gewonnen (de hoogste nederlaag van SC Feyenoord JO11-1) dus er lagen kansen maar op Varkenoord is het altijd lastig voetballen. Smitshoek begon sterk en was niet minder dan de Sportclub, toch komen we met liefst (3-0) achter door 3 goals die niet mogen vallen; 2 uit corners waar de gehele ploeg van Smitshoek staat de slapen en de Feyenoorders geen strobreed in de weg leggen. Het 3e doelpunt mag helemaal niet vallen; uit een verkeerde voorzet wordt Fyro verrast (3-0) ...zo jammer dat je de eerste 20 minuten prima voetbalt maar de wedstrijd totaal uit handen geeft door tegendoelpunten die niet mogen vallen. Na rust is Feyenoord sterker maar tot echt grote kansen komt het niet, een slippertje van Fyro zorgt voor de (4-0) en in de slotminuut wordt het nog (5-0) dat betekent dus de grootste nederlaag van Smitshoek JO11-1 dit seizoen. Deze nederlaag komt hard aan maar we moeten onze rug rechten en de komende weken tegen de wat “mindere” teams wat punten gaan pakken want we moeten ook eerlijk zijn TOGB en SC Feyenoord zijn een maatje te groot... Volgende week is het de thuiswedstrijd tegen Den Hoorn JO11-1 ; een echte 6 punten wedstrijd weer hier moeten we een resultaat boeken Dan ziet alles er weer anders uit.