VVSmitshoekJO11 1thumbSmitshoek begon te slap aan de wedstrijd; een paar halve kansjes met schoten van ver was het enige wat Smitshoek bracht in de 1e helft; zeker niet genoeg om Den Hoorn pijn te doen. Den Hoorn speelde ook niet goed maar had een licht overwicht, de 1e helft leek op een (0-0) aan te komen, maar een zacht schot van ver bracht verandering ; Fyro verwerkte de bal niet goed en de bal werd in 2e instantie ingeschoten (0-1). Smitshoek komt net voor rust nog goed weg, want den Hoorn was nog dichtbij de (0-2) gelukkig werd dit schot over geschoten.

Na de rust wel een strijdbaar Smitshoek. Den Hoorn werd teruggedrongen en de gelijkmaker hing in de Lucht, echter viel het doelpunt aan de andere kant, uit een corner kon Owen de bal niet goed verwerken (0-2). Smitshoek gaf nog niet op en gooide er een slotoffensief uit, Joshua raakte de lat en paal, kopte een keer geheel vrij over, het zat allemaal niet mee. Noaufal maakte nog de aansluitingstreffer (1-2) maar te laat, de scheids trok er 7 minuten blessure tijd bij maar de krachten waren op bij Smitshoek. Den Hoorn ging als iets wat gelukkige winnaar van het veld. Smitshoek heeft gestreden maar het was niet goed genoeg ; we komen net iets te kort en hebben moeite om de wedstrijd na een achterstand te kantelen...helaas.

Volgende week weer een kans dan op bezoek In Naaldwijk bij Westlandia.