VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

VV Smitshoek 1 thumbOp Sportpark De Roodemolen heeft Smitshoek 1 een punt weten te pakken tegen kampioenskandidaat Ter Leede. In Sassenheim werd het, net als de thuiswedstrijd op Sportpark Smitshoek, 2-2.

Smitshoek speelde, noodgedwongen door blessures, in een 4-4-2 opstelling. Achterin speelden Van Bruggen, Kapata, Oomsen en Fonseca. De talentvolle jeugdspeler Damian van den Oever kreeg wederom een basisplek op het middenveld, samen met Bravenboer, Visser en Zepp Jacobs. Voorin moesten Leona en Rekondie voor gevaar zorgen.

Ter Leede begon de wedstrijd met hoog druk zetten. Al heel vroeg in de wedstrijd kreeg Smitshoek een klap te verwerken. Ter Leede-aanvaller Jeffrey Bok kreeg in het zestienmetergebied een vrije schietkans. Deze werd gepareerd door keeper Van de Wijngaart, maar kwam in de rebound tegen de knie van Romain van Bruggen, waardoor de bal lullig in eigen doel rolde, 1-0.

Smitshoek gaf zich niet meteen gewonnen en knokte zich terug in de wedstrijd. Ter Leede had moeite met het opportunistische spel van Smitshoek en de verdedigers hadden hun handen vol aan de snelle Leona en Rekondie. Na wat mogelijkheden gehad te hebben kwam Smitshoek halverwege de eerste helft op gelijke hoogte. Een verre inworp van Fonseca werd door Laurens Visser voor de goal gebracht. Rekondie kon de bal met links aannemen en uit de draai met zijn rechterbeen in het dak van het doel knallen.

Na rust nam Ter Leede het opportunistische spel van Smitshoek over en probeerde op die manier de verdediging onder druk te zetten. Er ontstonden enkele hachelijke situaties voor de goal, maar dan was er altijd keeper Mike van de Wijngaart die de bal kon keren. Smitshoek kon niet meer dezelfde kansen als in de eerste helft creëren. De moegestreden Leona werd vervangen door Sean Verburg. Tien minuten voor tijd speelde Rekondie zichzelf op links vrij en gaf met rechts een subtiele indraaiende voorzet. Verburg wist de bal heel slim met zijn hoofd te verlengen, over de uitkomende keeper. Het was voor de spits een van zijn eerste balcontacten, 1-2.
Net als in Hoek kon Smitshoek niet heel erg lang van de voorsprong genieten. Een voorzet vanaf rechts kwam volgens de arbiter tegen de arm van de inglijdende Fonseca aan. Een handsbal in het zestienmetergebied en dus een penalty. De spelers van Smitshoek protesteerden, want volgens Fonseca kwam de bal tegen zijn oor. Tevergeefs, want de scheidsrechter bleef bij zijn beslissing. Spits Vincent Ammerlaan wist wel raad met deze buitenkans en zo kwam Ter Leede in de 88ste minuut op 2-2.

Al met al een terechte uitslag gezien het wedstrijdbeeld, maar de Smitshoekers hadden even op meer gehoopt. Smitshoek blijft op de 13e plaats staan, maar komt weer een punt dichterbij de veilige 12e plaats.

Volgende week speelt Smitshoek de belangrijke thuiswedstrijd tegen degradatieconcurrent Breukelen. Op sportpark Smitshoek wordt er om 14:30 afgetrapt.

01..JPG 02..JPG 03..JPG 04..JPG 05..JPG 06..JPG 07..JPG 08..JPG 09..JPG 10..JPG 11..JPG 12..JPG 13..JPG 14..JPG 15..JPG 16..JPG 17..JPG

 

Login

Zoeken