VVSmitshoekJO11 1thumbEen vroegertje in Naaldwijk afgelopen zaterdag, Beneluxtunnel dicht dus via de Maastunnel daarna alle kanten heengestuurd door TomTom behalve de juiste naar Naaldwijk, maar daar hadden er meer last van, dus een wat korte voorbereiding op de wedstrijd. Maar het werkte ....Smitshoek was zeer effectief in de eerste 10 minuten, fouten van de Westlandia defensie werden genadeloos afgestraft. Eerst door de 1e goal van het seizoen van Jip, na een prima assist van Nouafal schoof Jip hard binnen (0-1) niet veel later was het weer Noa met een assist en nu op Yoshua die kalm bleef (0-2). Daarna voerde Westlandia de druk op en was het Smitshoek wat moest tegenhouden en hield goed stand, helaas net voor rust viel toch de aansluitingstreffer. Beau kon in 1e Instantie nog redden op de lijn maar in 2e instantie werd de bal hard ingeschoten (1-2); een tegenvaller maar gezien het spelbeeld verdiende Westlandia de aansluiting.

In de 2e helft ging Westlandia vol gas op zoek naar de gelijkmaker en vielen ruimtes achterin bij Westlandia dus mogelijkheden voor Smitshoek. In de fase net na rust redde Fyro een paar keer cruciaal, Smitshoek wankelde maar bleef op de been. Westlandia nam meer risico en kreeg de deksel op de neus ; Dylano werd de diepte ingestuurd en vuurde af op doel de bal werd gered door de Westlandia keeper maar in de re-bound was het Yoshua die de beslissing bracht (1-3). Westlandia gaf nog niet op maar de kansen werden gemist of tegengehouden door een uitstekend keepende Fyro, op het eind werd het nog even hectisch. Yoshua kreeg geel en werd door de scheids eruit gestuurd, maar het mocht niet meer baten voor Westlandia. Smitshoek trok de overwinning over de streep en dat betekende de 1e punten in een (uit)wedstrijd. Westlandia was de beter, combineerde maar Smitshoek was vandaag super effectief en nam de punten mee naar Smitshoek...heerlijk.

Volgende week komt koploper Feyenoord JO10-2 op bezoek dat beloofd weer vuurwerk.