VVSmitshoekJO11 1thumbKoploper Feyenoord onder leiding van Schol/Slory vandaag op bezoek, de uitslagen van Feyenoord worden steeds groter dus die maken progressie en dat was te zien ook. In de 1e Helft ging het allemaal nog wel, maar kleine foutjes werden meteen afgestraft. Smitshoek kwam niet verder dan een vrije trap van Noa op de lat. Bij rust was de wedstrijd dus al gespeeld (0-3) en na de rust bleef het lang (0-3) en was het tegenhouden en nog eens tegenhouden. Feyenoord voerde de druk op kreeg ontzettend veel corners er was geen houden meer aan en Feyenoord liep uit tot (0-8) de dubbele cijfers bleven ons bespaard. Het was ontzettend lastig vandaag maar vergeet niet dit zijn de beste spelertjes van Nederland is ook geen schande maar een (0-8) komt toch wel hard aan. Daar we eigenlijk het gehele seizoen niet zijn weggespeeld maar vandaag helaas dan wel....... We hebben ons portie Feyenoord nu wel gehad dit seizoen en moeten deze pot gauw vergeten. Volgende week tegen Zwaluwen moeten we er staan dan hopelijk met aanvoerder Jip en Owen, Jip ontbrak al tegen Feyenoord door een teenblessure en Owen viel in de slotfase tegen Feyenoord uit met een dikke enkel, het zware seizoen begint zijn tol te eisen.......

Nog even de namen van Feyenoord JO10 :
Amin Belhadi
Jayden Boelhouwers
Rayan Boulahrouz
Tobias van den Elshout
Jemuel Erat
Divano Fernandez Iglesias
Jeyano Fortes Rocha
Lucas Gardenier
Moreno Gompel
Jaden de Guzman
Daan Hartman
Floris de Keizer (k)
Luuk Koppert
Thijs Kraaijeveld
Chivano Pocorni
Diego Rambocus
Mike Roovers
Youri Stam
Senna Stevens
Sil Zwanenburg

Resultaten JO11-1 (Seizoen 2016/20170 tegen Smitshoek JO11-1 :
20/8 Feyenoord JO10-Smitshoek JO11 5-4 (voorbereiding)
27/8 Feyenoord JO10-Smitshoek JO11 4-6 (beker)
17/09 Smitshoek JO11-SC Feyenoord JO11 0-0 (beker)
05/11 Feyenoord JO11-Smisthoek JO11 4-2 (competitie)
10/12 Smitshoek JO11-SC Feyenorod JO11 3-1 (competitie)
04/03 SC Feyenoord JO11-Smisthoek JO11 5-0
28/03 Smitshoek JO11-Feyenoord JO10 0-8