VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

VV Smitshoek 1 thumbSmithoek verloor afgelopen zaterdag een zeer belangrijke wedstrijd tegen DFS uit Opheusden. Zwaluwen speelde gelijk tegen Swift. Resultaat: Smitshoek is zo goed als zeker verzekerd van het spelen van wedstrijden in de nacompetitie. Op het mooie complex van DFS verspeelde Smitshoek 3 dure punten. De zeer gehavende ploeg uit Opheusden, spelend met 6 invallers hield eigenlijk simpel de 3 punten in Opheusden. Smitshoek was niet bij machte middels een collectief optreden de punten mee naar Barendrecht te nemen.
Al in de 21e minuut stond Smitshoek met 1-0 achter. Het was de eerste serieuze aanval van DFS, maar wel direct raak. DFS gaf Smitshoek, spelend in het tenue met daarop de sponsornamen Vertom en Mideko, een lesje in effectiviteit. Pas in de 31e minuut schoot Laurens Visser voor het eerst serieus op het doel van DFS. Keeper Veeneman pareerde vakkundig het schot en voorkwam zodoende de gelijkmaker. Sean Verburg kreeg nog twee mooie kansen maar kwam niet tot scoren en had helaas ook geen oog voor meer vrijstaande medespelers. Teveel zocht Smitshoek de lange bal, welke niet zuiver werd gespeeld en kon worden vastgehouden in de voorste linie.
De 2e helft gaf eigenlijk geen ander beeld dan de eerste 45 minuten. Smitshoek had een schijnbaar overwicht, kreeg kansen, maar kon deze niet verzilveren. Direct na rust kreeg Romain van Bruggen een schitterende kans maar vond wederom keeper Veeneman van DFS tegen over zich die de gelijkmaker voorkwam met een prima reactie. Laurens VIsser kreeg nog een paar mooie kopkansen na goed voorbereidend werk van de voor John de Ronde ingevallen Alex Rekondie. Het was echter Alex Scheffer die met een bekeken kopbal Smitshoek verder op achterstand zette in de 54e minuut.
Waar DFS de kansen goed benutte, behield Smitshoek vaak het overzicht niet voor het doel van DFS. Doelpogingen waren te slap, werden niet met overtuiging ingezet of men zag medespelers niet staan die in een betere positie stonden op bepaalde momenten. Net nadat trainer Raymond Frehe middenvelder Damien vd Oever had gewisseld voor Noah de Neijs, profiteerde Roy de Ruiter van het niet adequaat ingrijpen van Patrick Fonseca en Mike vd Wijngaart. Hij scoorde de 3-0 in de 73e minuut.
Patrick Fonseca verliet hierna geblesseerd het veld en werd vervangen door Zepp Jacobs. Zo’n 10 minuten voor het einde scoorde dan uiteindelijk Sean Verburg na goed voorbereidend werk van Noah de Neijs. Smitshoek had niet meer de kracht, power om te komen tot een slot offensief en zodoende veranderde er niets meer aan de stand en kan Smitshoek zich, tot grote teleurstelling van de meegereisde supporters gaan opmaken voor de nacompetitie. Het wisselvallige Smitshoek zal dan echt als team voor de dag moeten komen anders wordt het toch echt een zeer vervelend seizoen 2016-2017.
A.s. zaterdag speelt Smitshoek de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen. Aanvang 14.30 uur.
Opstelling tegen DFS: Mike vd Wijngaart, Romain v Bruggen, Nick v Katwijk, Thijs Oomsen, Patrick Fonseca (Zepp Jacobs), Tom Achterberg (aanvoerder), Gilliomar Leona, Damian vd Oever ( Noah de Neijs), Sean Verburg, Laurens Visser, John de Ronde (Alex Rekondie).

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg 05..jpg 06..jpg 07..jpg 08..jpg 09..jpg

Login

Zoeken