selectieHeerlijk weer in een prachtig stadion van de voormalige BVO DHC waar ooit Feyenoorder Guus Haak vandaan kwam. We missen twee belangrijke (snelle)verdedigers, namelijk Justin en Yannick. Smitshoek heeft vrijwel het gehele seizoen op de tweede plek gestaan maar is na de winterstop wat wisselvalliger en DHC kwam langszij. De teams hebben evenveel punten, DHC een beter doelsaldo (+1) waardoor Smitshoek moet winnen om 2e plek (terug) te pakken. We starten daarom in de volgende formatie: Thijmen, Luuk rechtsback, Ruben en Scott in het centrum en Joey op linksback. Sem en Tyren controlerend en Jamie op 10. Voorin de buitenspelers Nigel en Lloyd en in de spits Luca. Op de bank Mischa en Thijs.
Smitshoek startte fel, en pakte het initiatief. Maar ook DHC was gretig. Helaas ging het al heel snel mis toen de centrale verdediging zich verslikte in de bal en de snelle spits profiteerde van de afwezigheid van de snelle jongens van Smitshoek en direct Thijmen kansloos liet. Een domper voor de oranje zwarten. Achterin ging het vervolgens helemaal fout, DHC gooide de bal heel slim steeds weer achter de centrale verdedigers en de spits kreeg een paar enorme kansen maar Thijmen redde liefst 3 keer 1 op 1, waarbij hij 1 inzet zelfs uit de kruising tikte. Smitshoek was vooral voorin machteloos, veel strijd op het middenveld maar heel sporadisch kwamen we er dreigend uit. Een snelle combinatie via Tyren en Sem eindigde bij Nigel die zijn directe man echter niet voorbijkwam, maar er was eindelijk enige dreiging van Smitshoek. Even later stoomt Joey op en combineert met Lloyd en gaat zo door naar het doel, de vlagger van DHC stak geheel ten onrechte zijn vlag omhoog, erg jammer. Deze vlagger stond overigens voortdurend alleen zijn team te helpen. Maar dan een klungelige combinatie op middenveld waarbij Tyren Sem in problemen bracht, die zag er ook niet goed uit en verloor de bal, DHC passte direct weer zo’n slimme bal achter onze centrale verdedigers die de snelle aanvaller niet bij konden houden en dit keer stond ook Thijmen verkeerd opgesteld en kon de spits eenvoudig de 2-0 binnentikken. Luca leek nog een keer op het doel af te gaan maar werd simpel verdedigd. Even voor het rustsignaal werd een duidelijke overtreding op Joey niet bestraft en ontstond er weer een kans voor DHC, die gelukkig naast geschoten werd.
Met de rust 2 wissels, Mischa komt erin voor Nigel, Jamie naar rechts en Mischa op 10 en Thijs komt op middenveld voor Sem.
DHC nam het heft nu echter helemaal in handen en won alle slagen achterin en op het middenveld. Het enige voordeel daarvan was dat we naar achteren gedrukt werden en er niet zoveel ruimte meer achter de verdedigers lag. Maar de eerste grote kans was wederom voor DHC, balverlies in de achterhoede en direct ging de (nieuwe) spits op Thijmen af die echter weer als overwinnaar uit de 1 op 1 kwam. Maar ook onze vlagger hielp nu een handje, waar in de eerste helft de vlagger van DHC opzichtig alles voor DHC vlagde. Twee diepe ballen van DHC werden buitenspel gegeven, 1 situatie leek geen buitenspel, de andere was dan randje. Na een klein kwartier twee wissels, Nigel voor Jamie op rechtsbuiten, Sem werd ingebracht centraal in de verdediging voor Ruben. Sem mocht direct aan het werk, de razendsnelle spits was er vandoor en met een sliding van Sem en de vingertoppen van Thijmen ging de bal rakelings naast. Smitshoek gaf verder geen kansen meer weg, de laatste kansen waren zelfs voor Smitshoek. Eerst opende Sem met een lange bal op Lloyd, de opgekomen Joey pikte de bal op, liep zo door de DHC verdediging en stond tot zijn verbazing opeens 1 op 1 met de keeper. Helaas is Joey geen koelbloedige spits en besloot af te leggen. DHC redde ten koste van een corner. Tyren bracht de hoekschop prima in en de bal kwam voor de voeten van de meegekomen Sem, zijn inzet werd echter geblokt, in de tegenaanval was Luuk 1 op 1 de snelle spits de baas. En zo eindigde de wedstrijd in een nederlaag, die echter door zeer goed keeperswerk van Thijmen slechts met 2-0 verloren werd. Toch mag deze laatste (verloren) competitiewedstrijd de pret niet drukken. We hebben een prima seizoen gedraaid, Mischa, Thijs en Ruben mogen en kunnen de kar voor volgend seizoen gaan trekken en de andere spelers gaan hun best doen voor een plekje in de C1 of de C2. Succes boys en trainers John en Erwin, leider Rene en vlagger Herman bedankt