VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

1 logo smitshoekHet had zo mooi kunnen zijn. De laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen zwaluwen Vlaardingen met als inzet de veilige 12 plek.
Die kans bestaat nog steeds, maar is wel een minieme kans geworden. Smitshoek moet met 5 doelpunten verschil winnen van de Zwaluwen, en is dan ook nog afhankelijk van het resultaat van VV Sliedrecht.
Meer waarschijnlijk is het dat de ploeg van scheidend trainer Frehe het verblijf in de hoofdklasse zal moeten verlengen via de nacompetitie. Een zware taak, maar niets is onmogelijk.
Bij tegenstander Zwaluwen treffen we een paar oude bekenden. Marvin van Tienen, Sten Wever en Ricardo Merrelaar hebben alle drie een verleden bij Smitshoek. Met name Ricardo Merrelaar liet in de heen wedstrijd zien dat hij het scoren nog niet is verleerd.
Zaak voor Smitshoek om dit maal de nul vast te houden en zoveel mogelijk te scoren, zodat de competitie positief afgesloten kan worden.
Mocht het toch nog lukken wordt deze wedstrijd de laatste voor een groot aantal spelers zoals oud gedienden Tom Achterberg en Gilliomar Leona. En natuurlijk ook voor Raymond Frehe en zijn trouwe assistent Martin de Waard. Reden genoeg om te komen kijken aan de Smitshoekse baan.

Aftrap van deze wedstrijd onder leiding van scheidsrechter L.E. Cantineau zoals gewoonlijk om 14.30.

VV Smitshoek 1

Login

Zoeken