supportersclub logoA.s. zaterdag speelt Smitshoek haar laatste wedstrijd van dit seizoen. Tegen Oranje Nassau uit Groningen verdedigt men een 5-2 voorsprong. Handhaving in de Hoofdklasse moet dus mogelijk zijn. Na de wedstrijd zet de Supportersclub Alex Rekondie in het zonnetje die door de supporters is gekozen tot speler van de maand mei. Hij is de laatste in de rij. Hem gingen voor: Thijs Oomsen (september); Sean Verburg (oktober); Mike vd Wijngaart (november); Damien vd Oever (januari en februari); Thijs Oomsen (maart); Mike vd Wijngaart (april) en dus Alex Rekondie (mei).

Gekozen door de supporters tot speler van het seizoen 2016-2017 valt de eer te beurt aan: Thijs Oomsen. Ook hij zal in het zonnetje worden gezet na de wedstrijd van het 1e aankomede zaterdag.

De Supportersclub ziet u graag a.s. zaterdag op het complex van Smitshoek.