VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

1 logo smitshoekIn de strijd om handhaving in de hoofdklasse is Smitshoek dicht bij het beoogde doel. Na winst partijen op Xerxes/DZB en Kloetinge werd ook mede finalist Oranje Nassau, in Groningen nog wel, met 5-2 aan de zegekar gebonden.
Dit resultaat houd in dat een gelijkspel al voldoende is om scheidend trainer Raymond Frehe een passend afscheid te geven.

Wie echter de nacompetitie in het algemeen een beetje volgt weet dat niets zeker is tot de laatste wedstrijd is gespeeld. Bij vele wedstrijden zijn verrassende uitslagen te noteren. Zie alleen maar competitie genoot Sliedrecht, dat verassend werd uitgeschakeld door Nootdorp, en zodoende volgend jaar weer in de 1e klasse zal moeten acteren.
Smitshoek moet niet de fout maken om te denken dat de buit al binnen is, maar voluit voor de winst moeten gaan. Overigens zal bij een verschil van 3 doelpunten in het voordeel van Oranje Nassau (waar wij natuurlijk niet vanuit gaan) niet het aantal uit gescoorde doelpunten gaan tellen, zoals in de Europa cup gebruikelijk is.
Zaak voor Smitshoek om de gasten uit Groningen vanaf de eerste minuut te laten merken dat er niets te halen valt. Ondanks de verre reis die onze gasten moeten maken, zullen ze hopelijk een illusie armer terug keren naar het hoge noorden.
De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J. Sanders en begint zoals altijd om 14.30.

Login

Zoeken