1 logo smitshoekA.s vrijdag is het jaarlijkse bedrijventoernooi op het complex van de VV Smitshoek. Elk jaar weer een happening. De avond wordt nog mooier omdat er voor de hoogste bieder een gesigneerd shirt of bal te verkrijgen is van de kampioen van het afgelopen seizoen: Feyenoord.

Wie wil er nu niet zo'n shirt of bal op kantoor hebben hangen of gewoon prive in de huiskamer? Iedereen toch? Bij opbod, voor de hoogste bieder, wie wordt de eigenaar van dit unieke shirt of bal? Leo Tol fungeert deze avond als veilingsmeester en hij zal proberen een mooie opbrengst te realiseren, want: de opbrengst van deze twee mooie attributen komt voor 100% ten goede aan de lokale stichting PiPa. De stichting welke door de VV Smitshoek wordt ondersteund. We hopen op een mooie opbrengst omdat de stichting PiPa deze financien goed kan gebruiken voor de opvang van kinderen die het even moeilijk hebben door welke omstandigheden dan ook in hun jonge jaren.

Succes met uw bod.

Kees Boot - ambassadeur