VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

Smitshoek1 Thumb2017 2018Het eerste elftal heeft afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen SV Huizen met 0-1 gewonnen. Spits Bart Deprez maakte in de 72e minuut het winnende doelpunt.

Voor Smitshoek was het de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding richting de competitie. De krachtmeting met SV Huizen, dit seizoen uitkomend in de Hoofdklasse B, was een interessante. Smitshoek probeerde meteen na het eerste fluitsignaal hoog druk te zetten en de tegenstander af te jagen. Huizen slaagde het eerste gedeelte van de wedstrijd er nog in om een vrije man te vinden, zonder echt grote kansen te creëren. Een schot op goal belandde via het lichaam van Erwin Bravenboer op de kruising, maar verder werd keeper Robin Boot niet vaak getest. Sean Verburg werd halverwege de eerste helft na hamstringklachten uit voorzorg naar de kant gehaald en vervangen door Jordi Dekker. Smitshoek kreeg de eerste helft wat kansen, maar miste scherpte in de afronding.

Tijdens de rust werd verdediger Rutger van der Kleij vervangen door Trecy Kapata. Marcel Varela Ribeiro kwam naast Thijs Oomsen in het centrum te spelen en Kapata nam zijn plek als controlerende middenvelder over. Smitshoek oogde fitter dan Huizen, dat het positiespel van de eerste helft niet meer op kon brengen. In de 72e minuut kreeg Smitshoek een vrije trap in de buurt van het doel. Terwijl Huizen bezig was met de verdedigende organisatie nam Bravenboer de bal snel op de vrijstaande Deprez. De spits kapte zichzelf goed vrij en zag zijn inzet via het been van een verdediger in het doel vliegen. Huizen probeerde nog wat te doen via lange ballen, maar het was uiteindelijk Smitshoek dat nog de grootste kans op een doelpunt kreeg. Deprez kon vanaf de middellijn alleen richting goal, hij omspeelde de keeper, maar schoof de bal naast. Het bleef bij 0-1 en daarmee kan Smitshoek terugkijken op een prima voorbereiding na de eerdere winst van het Van Donge & De Roo toernooi.

Volgende week zaterdag 2 september wordt de eerste competitiewedstrijd uit tegen het lastige Hoek gespeeld. De week erop speelt Smitshoek thuis tegen Zwaluwen.

Opstelling Smitshoek: Robin Boot, Remco de Neef, Thijs Oomsen, Rutger van der Kleij (Trecy Kapata), Mustafa Celen (Ramon van der Wal), Marcel Varela Ribeiro, Sean Verburg (Jordi Dekker), Erwin Bravenboer (Damian van den Oever), Laurens Visser, Luc Delmee, Bart Deprez

Foto's John van Neuren

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg 05..jpg 06..jpg 07..jpg 08..jpg 09..jpg 10..jpg 11..jpg 12..jpg 13..jpg

 

Login

Zoeken