1 logo smitshoekDe KNVB en partners zijn volop bezig geweest met nieuwe ontwikkelingen om de administratie en communicatie rond het amateurvoetbal te verbeteren. Dit heeft geresulteerd in de nieuwe Wedstrijdzaken app. Tevens is de oude Voetbal.nl app volledig vernieuwd. In dit artikel lichten we e.e.a toe.

Wedstrijdzaken app:

Logo KNVB

Deze app vervangt het oude Digitaal Wedstrijdformulier. Deze is nu omgedoopt tot mobiel Digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Scheidsrechters, coaches en teamleiders kunnen nu met hun eigen smartphone of tablet de spelerspassen controleren en naderhand het wedstrijdformulier invullen. Meer informatie kunt u vinden op de site van de KNVB:

Voetbal.nl app:

Logo Voetbalapp

De Voetbal.nl app is volledig vernieuwd. Afgezien van de nieuwe “look and feel” zijn er nu nieuwe mogelijkheden voor clubs om berichten (push-notificaties) via de app naar de leden te sturen. Smitshoek zal daar gebruik van maken om leden te informeren over belangrijke zaken en events. Feitelijk wordt dit nu dus de “Smitshoek-app”.
Wat betekent dit voor u als lid:
De wedstrijdzaken app is vooral van belang voor teamleiders, coaches en scheidsrechters, maar iedereen kan de app installeren. Het is handig als meerdere mensen rond een elftal de app op hun telefoon hebben zodat er altijd een mogelijkheid is om het mDWF in te vullen. Als laatste redmiddel zullen we een tablet beschikbaar maken in de ontvangstruimte waarmee het mDWF kan worden ingevuld.
De Voetbal.nl app is onmisbaar voor iedereen die lid is van een amateurclub. Hiermee heb je direct toegang tot alle informatie die je nodig hebt en kunnen we je op de hoogte houden van belangrijke zaken. We raden elk lid aan deze app te installeren.
Om het beste uit de apps te halen is het noodzakelijk dat elk lid inlogt met het emailadres waarmee hij bekend is onze ledenadministratie. Zo kan de app herkennen dat u een “Smitshoeker” bent en kan hij informatie tonen die voor U van belang is. Onze ledenadministratie heeft een flinke opschoonactie uitgevoerd om de email-adressen goed te krijgen maar uiteindelijk is het de verantwoordelijkheid van de leden zelf om ervoor te zorgen dat emailadressen correct en up-to-date zijn. Dit dient u te doen op de site van Clubcollect: www.clubcollect.nl.  Dit is ook van belang voor contributie-inning. Als er problemen zijn kun je contact opnemen met onze ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..