1 logo smitshoekZaterdag 27 augustus werd in het winkelcentrum Carnisseveste de aftrap gehouden voor de actie Cash voor je club, waarbij voorzitter Marco Rensma de eerste munten in de display van Smitshoek deponeerde.

Cash voor je club
De verenigingen kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, sponsorgeld binnenhalen. Het winkelend publiek kan gespaarde munten aan één of meerdere verenigingen schenken. De club met de meeste munten krijgt het grootste aandeel van het te verdelen geld. De definitieve sponsorbedragen worden op feestelijke wijze in het winkelcentrum bekend gemaakt op zaterdag 7 oktober om 15.00 uur.

Munten
Voor iedere € 5,- die de consument tussen 26 augustus en 30 september bij de winkels in winkelcentrum Carnisse Veste besteedt, krijgt hij een Carnisse Veste munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van de favoriete vereniging worden gestopt.
De inleverdisplays staan opgesteld in het winkelcentrum beneden in de passage bij Albert Heijn en Jumbo. Pro rato worden de bijdrages aan de verenigingen toegekend. Dus hoe meer munten een vereniging in de inleverdisplay krijgt, des te meer sponsorgelden ze na afloop ontvangt. Je hebt dus direct invloed op ‘Cash voor je club’!

Kortom wij vragen iedereen mee te helpen om voor Smitshoek een zo hoog mogelijk bedrag op te halen !!!!