1 logo smitshoekAfgelopen donderdag was de eerste telling van de spaaractie van winkelcentrum Carnisseveste, Cash voor je club, en vol trots kunnen wij melden dat er enorm gespaard is voor vv Smitshoek.

Wij zijn dan ook erg trots op de eerste tussenstand in deze prachtige spaaractie, echter we hebben nog een aantal weken te gaan en dus roepen wij eenieder op om gedreven door te sparen voor onze mooie club.

Munten
Voor iedere € 5,- die de consument tussen 26 augustus en 30 september bij de winkels in winkelcentrum Carnisse Veste besteedt, krijgt hij een Carnisse Veste munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van de favoriete vereniging worden gestopt.
De inleverdisplays staan opgesteld in het winkelcentrum beneden in de passage bij Albert Heijn en Jumbo. Pro rato worden de bijdrages aan de verenigingen toegekend. Dus hoe meer munten een vereniging in de inleverdisplay krijgt, des te meer sponsorgelden ze na afloop ontvangt. Je hebt dus direct invloed op ‘Cash voor je club’ !

Kortom blijf met ons mee sparen zodat wij op zaterdag 7 oktober hopelijk een mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard !!

SparenvoorSmitshoek