1 logo smitshoekbeste-smitshoekers

Wellicht dat sommigen van jullie het gehoord hebben, maar ik ben vanaf 1 Juni 2017 aan een nieuwe uitdaging begonnen bij TOP Onions in ’s Gravepolder.

TOP Onions is een internationale producent, verwerker en exporteur van het complete assortiment uien. Ik werk hier nu 4 maanden en moet helaas concluderen

dat ik het werk niet meer kan combineren met mijn bestuursfunctie vrijwilligersbeleid bij de VV Smitshoek. Kortom, we moeten op zoek naar een nieuw bestuurslid

Zoals jullie weten is de bestuursfunctie vrijwilligersbeleid nieuw en onderschrijft het belang van de vrijwilligers. Je bent de brug tussen de diverse commissies en

Overige geledingen binnen de club en je zit dus in het hart van de vereniging. Omdat het een nieuwe functie is, kan je er een geheel eigen inhoud aan geven.

Je zal ervaren hoe leuk het is om deel uit te maken van het enthousiaste bestuur en je in te zetten voor de VV Smitshoek.

Meld je aan voor de functie bestuurslid vrijwilligers beleid. Wil je nog wat meer informatie hebben over het bestuurswerk

of specifiek de functie vrijwilligersbeleid, bel me gerust op nummer 0651359023, of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur rekent op jullie,

m.vr.gr.

Bert Wilschut