VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

1 logo smitshoekAan de bezoekers van de kantine van VV Smitshoek
Zoals iedereen heeft gemerkt is met ingang van zaterdag 12 augustus jl. onze kantine weer geopend. Onze medewerkers staan dit seizoen graag klaar om de bezoekers van dienst te zijn en willen zorgen voor een goede sfeer in de kantine.

Om dit alles te bereiken hebben een groep medewerkers op 8 september een thema-avond bijgewoond. Op die avond werd het ingevoerde pinpas betalen uitgelegd. Hiermede is aan een wens van onze bezoekers voldaan. Het eerste aantal weken is het pin betalen een hoopvol begin. Het afrekenen gaat nu aanmerkelijk gemakkelijker en sneller.

Verder is op de thema-avond een demonstratie over het biertappen gegeven door twee heren Marco en Martin van Heineken. Al gauw bleek dat het biertappen nog niet zo gemakkelijk was. Vooral de kennis over het product bier was belangrijk. Het tappen van bier is in de praktijk een kwestie van gewoon veel doen. Onder het toeziend oog van de leermeesters hebben de kantinemedewerkers gestreden om de eer van Meestertapper. Vooral de finale tussen 3 kandidaten ging het er spannend aan toe. Onze Meestertappers zijn geworden : Hanneke , Justin en Angelina.

Thema Bier

Het plan is om weer een gezellige thema-avond voor de kantinemedewerkers te organiseren omstreeks maart/april 2018. We hopen op een grote opkomst!

De Kantinecommissie

Login

Zoeken