1 logo smitshoekDe Aktie van Cash voor je Club van winkelcentrum Carnisse Veste is inmiddels al een paar weken onderweg, en Smithsoek heeft al heel veel munten mogen ontvangen om zo mee te dingen naar een financiële ondersteuning vanuit het winkelcentrum. Er is in zijn totaal Euro 5000 te verdelen tussen 5 verenigingen en natuurlijk hoopt Smitshoek om hiervan een mooi bedrag te mogen ontvangen. Dit bedrag wordt gereserveerd voorde verbouwing van de kantine die nodig aan een make over toe is.

In navolging van de andere deelnemers was het afgelopen zaterdag de beurt aan vv Smitshoek om zich te mogen presenteren. Smitshoek had besloten om dit niet te doen om door het winkelcentrum te gaan lopen en op deze manier zo veel mogelijk munten te scoren, maar om te doen datgene waar onze vereniging om draait, nl sporten !
Op het havenhoofd werd daarom een mini-straatvoetbal toernooi gehouden door een aantal teams van de jeugdafdeling, waarin in zijn totaal meer dan 900 kinderen elke week in teamverband sporten.

Met dit onderlinge voetbaltoernooi hoopt vv Smitshoek nogmaals te onderschrijven waarom zij hebben meegedaan met deze mooie spaaractie, nl om zo veel mogelijk kinderen in Carnisselande te laten sporten.

Collage1

Munten

Voor iedere € 5,- die de consument tussen 26 augustus en 30 september bij de winkels in winkelcentrum Carnisse Veste besteedt, krijgt hij een Carnisse Veste munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van de favoriete vereniging worden gestopt.

De inleverdisplays staan opgesteld in het winkelcentrum beneden in de passage bij Albert Heijn en Jumbo. Pro rato worden de bijdrages aan de verenigingen toegekend. Dus hoe meer munten een vereniging in de inleverdisplay krijgt, des te meer sponsorgelden ze na afloop ontvangt. Je hebt dus direct invloed op ‘Cash voor je club’ !

Kortom blijf met ons mee sparen zodat wij op zaterdag 7 oktober hopelijk een mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard !!