supportersclub logoAfgelopen dinsdagmiddag, 17 oktober, stond de kantine van vv Smitshoek letterlijk op zijn kop. Tafels werden aan elkaar geschoven, verlengsnoeren kwamen tevoorschijn en computers werden aangesloten; hoog tijd voor het FIFA 18 toernooi!

Maar liefst 81 kinderen werden verdeeld in 15 verschillende poules om de strijd tegen elkaar aan te gaan. Naarmate de tijd vorderde werden er achtste-, kwart-, en halve finales gespeeld, om uiteindelijk ruimte vrij te maken voor de final round (die overigens werd gespeeld op groot scherm)!

De drie finalisten ontvingen een mooi, ingelijst certificaat en als afsluiting van het succesvolle toernooi stelde de Supportersclub bonnetjes beschikbaar voor een patatje en drankje.

2017 Fifa18