VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

1 logo smitshoekSmitshoek ontvangt zaterdag op eigen terrein Argon uit Mijdrecht. Na zeven speelronden krijgt de ranglijst in de Hoofdklasse A langzaam maar zeker vorm. In het linkerrijtje hebben zich naast topfavoriet Noordwijk ook de overige titelkandidaten zoals Achilles Veen, Ter Leede, SteDoCo en Hoek genesteld. Outsiders AVV Swift en Jodan Boys staan ook bij de eerste acht. Nieuwkomer Rijsoord doet het als debutant in de Hoofdklasse verrassend goed.

Zowel Smitshoek (6-5) als Argon (7-3) zijn terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst. De bezoekers trokken in de zomer in de persoon van Simon Ouaali (o.a. ex Sparta Nijkerk) een gerenommeerde hoofdtrainer aan. Simon Ouaali kreeg in het seizoen 2013-2014 de prestigieuze Rinus Michels Award als beste amateurtrainer van Nederland. De selectie van Argon onderging in de zomermaanden een metamorfose.

Argon zal vast en zeker naar Smitshoek afreizen om in deze 'zespunten' wedstrijd de volle buit binnen te halen. Smitshoek wil graag afstand nemen van de onderste plaatsen. De formatie van oefenmeester Richard Middelkoop gaat voor een driepunter om zo de zure smaak van de nederlaag tegen Ter Leede (5-1) weg te spoelen. Voldoende ingrediënten voor een spannend voetbalaffiche. De wedstrijd op sportpark Smitshoek begint om 14.30 uur en staat onder leiding van arbiter Martijn Kieft uit Putten.

Login

Zoeken